Onko sinulla tarvetta jollekkin vuokratuotteelle tai isolle vauvapaketille? Lue täältä ohjeet ja kysytyimmät kysymykset. Löydät varmasti vastauksen. Tämä on uusi palvelu Naperolla ja meidän yhteityökumppanimme on LIIZI vuokraamo.

Kuinka vuokraaminen toimii ?

1. Etsi tarvitsemasi

Meidän valikoimasta löytyy kaikki mitä tarvitset vauva-arjen keskellä. On kotiin, reissuun ja raskausaikaan tarvittavat. Jos tarvitset monia tuotteita, me annamme sinulle pakettitarjouksen.

2. Lähetä meille sähköpostia

Info@naperokirppis.com. Kerro viestissä mitkä tuotteet haluat, kuinka kauaksi aikaa, milloin tarvetta ja haetko ne myymälästä vai haluatko postituksella/kuljetuksella.

3. Nouda

Yleensä tuotteiden nouto mahdollisuus on 1 – 2 päivän sisällä.

4. Käytä

Käytä tarvitsemasi aika, tarvittaessa voit myös vuokrauksen päättymisen jälkeen ostaa omaksi edullisemmin.

5. Palauta

Näin hoiduit kaikelta ostamiselta, helppoa ja kivaa.

tutustu tuotteisiin

Täytä tämä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kysymyksiin

Vastaukset täältä

On tarkoitus, että vuokraaminen olisi mahdollisimman helppoa sinulle.

Halutaan edistää kiertotaloutta monin eri keinoin. Kirppistelyn ja vaatteiden korjauksen lisäksi luonteva osa valikoimaa ovat vuokratuotteet. Vuokraamme sellaisia vuokratuotteita, joita tarvitaan lapsiperheessä yleensä vain hetki, kun vauvan ensisänky, matkasänky, matkarattaat, sitterit jne.

Tuotteet ovat vuokratuotteita, jolloin joku muukin on sitä jo käyttänyt. Joihinkin tuotteisiin tulee uusia tuotteita esimerkiksi ensisänkyyn tulee uusi käyttämätön patja, tens laitteeseen uudet elektrodit. Riippuen tuotteesta, jos tuotetta voi kokonaisuudessaan käyttää hygieenisesti uudelleen niin silloin sitä myös käytetään uudelleen.

Napero on lastenvaatekirpputori, jolloin isona osana on lapsiperhe-arki. Kaikki tarvittava retkeilyyn, autoiluun on myös hyvä löytyä meiltä niin kaikkea ei tarvitse ostaa kalliilla ja uutena.

Myymälämme koko on rajallinen, jonka takia tuotteita ei saa heti mukaan. Tarvittaessa saamme sen heti seuraavalle päivälle.

Aallon harjalla

Kierrätys, vuokraus ja lainaus ovat tämän päivän trendejä. Olemme uteliaita oppimaan ja omaksumaan uutta. Jos mielessäsi on idea, jonka avulla voimme yhdessä muuttaa maailmaa, keskustellaan

tule löytämään

vaatteet, lelut & kirjat meiltä

Samankaltaiset artikkelit