Naperolta löytyy kolme erilaista vaihtoehtoa kierrättää ylimääräiset tuotteesi, mikä olisi sinulle mieluisin vaihtoehto? Se selviää viimeistään täällä. Haluamme, että asiakkaalla on mahdollisimman helppoa kierrättää omat tuotteensa meidän kauttamme uuteen kotiin.

Täysipalvelu

Täysipalvelu tarkoittaa sitä, että me teemme kaiken sinun puolestasi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin pestä tuotteet, pakata ne kasseihin ja tuoda tuotteet suoraan myymäläämme tikkurilaan. Tämä palvelu säästää aikaa ja vaivaa sinulta.

Hinnastomme täysipalvelussa:

7,5€ / 15 tuotetta
15€ / 30 tuotetta
30€ / 60 tuotetta
45€ / 90 tuotetta

+ otamme myynneistä 50% provision.

Täysipalvelussa kun me hinnoittelemme, tuotteet olisi hyvä olla meidän käsissä n. 5 päivää ennen myyntijakson alkamista. Näin kerkeämme käydä rauhassa tuotteet läpi ja saamme ne ajoissa myyntiin.

Puoliksi-palvelu

Sinä itse hinnoittelet ja hälytät tuotteet niin me hoidamme kaiken muun. Muuten tämä toimii täysin samalla tavalla kuin täysipalvelu. Tämä on sinulle jos sinulla on aikaa hinnoitella tuotteet, hakea tarra-arkit myymälästämme, tarroittaa kaikki erikseen tuotteisiin ja laittaa hälyttimet halutessasi. Miten tarrat laitetaan kiinni ja mitä niissä on hyvä lukea ? Katso täältä ohjeet.

Hinnastomme puoliksi-palvelussa

15€ / 30 tuotetta
30€ / 60 tuotetta
45€ / 90 tuotetta

+ otamme myynneistä 30% provision.

Kun itse hinnoittelet ja hoidat tuotteet voit ne meille tuoda 2 – 3 päivää ennen myyntijaksosi alkamista.

Ostopalvelu

Tämä tarkoittaa sitä, että pääset tuotteistasi välittömästi eroon, sinun ei tarvitse odotella myyntijaksoa eikä myyntijakson loppumista. Me arvioimme tuotteet myymälässämme ja tarjoamme sinulle hintaa. Saat toki ehdottaa meille mikä olisi mielestäsi kohtuullinen hinta, otamme sen huomioon.

Miten varaat myyntijakson?

Myyntijakson voit varata soittamalla 040 755 3344, lähettämällä meille sähköpostia info@naperokirppis.com tai myymälässämme.

Sähköpostissa olisi hyvä lukea nämä tiedot:

Minkäkokoisen paketin haluat (30, 60 vai 90 kpl), täysipalvelu vai puoliksi-palvelu ja kerro myös jos on toive tietylle ajankohdalle.

Miksi otamme provisiota?

Aloitusmaksun lisäksi otamme kaikista myydyistä tuotteista joko 30% tai 50% riippuen kumman myyntipalvelun valitset. Se johtuu siitä, että myyntijakson pituus on 10 päivää, jonka aikana me pidämme myymälän siistinä, lajittelemme tuotteita, päivitämme somea. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, me hoidamme kaiken puolestasi.

Esimerkiksi itsepalvelukirppiksellä sinun pitää käydä siistimässä pöytää useasti viikon aikana ja luultavasti ajat paikan päälle. Tämä on hyvä vertauskuva siitä, että aika nopeasti se on kuitenkin samanhintaista. Se saattaa tuntua isolta hinnalta, mutta ei se oikeastaan ole.

myyntipalvelut naperolla

Samankaltaiset artikkelit