Ensimmäinen askel myymiseen on miettiä, minkälaisen tuoton tuotteista haluaisit? On hyvä punnita kumpi on tärkeämpää oma aika vai tuotto. Meillä Naperolla tuotteet ovat koottain ja omilla paikoilla, me hoidamme tuotteiden esillelaiton.

Meiltä löydät myös merkkituotteita.

puoliksi- vai täysipalvelu?

Jos haluat paremman tuoton, mutta käyttää tuotteiden valmisteluun enemmän aikaa suosittelemme puoliksi palveluamme. Tähän kuuluu tuotteiden hinnoittelu, tarra-arkkien hakeminen, laittaminen tuotteisiin ja hälyttimien laitto myymälässä. Hälyttimet ovat ilmaisia ja ne saa halutessaaan laittaa tuotteisiin.

Puolestaan jos haluat käyttää vähemmän aikaa tuotteiden valmisteluun, suosittelemme täysipalveluamme. Me hoidamme tuotteiden hinnoittelun, hälyttimien laiton ja esillepanon. Näin pääset helpolla ja voit seurata myyntiä kirppari-kallessa.

miten käydä tuotteet läpi?

Tuotteet on hyvä käydä tarkasti jo kotona läpi, jotta kaikki pääsevät myyntiin saakka. Me tarkastamme tuotteet vielä hinnoitteluvaiheessa ja ennen esillelaittoa. Jos tuotteessa on vikoja ne jäävät kassiin odottamaan myyntijakson loppumista. Tämä tarkoittaa sitä jos tuotteessa on reikä, tahroja, omituinen haju tai se on muuten todella kulunut. Haluamme että myymälämme on siisti ja rekeissä roikkuu vain hyvää tavaraa.

paras myyntituotto tulee..

Kun tuotteet ovat ehjiä, hyväkuntoisia ja trendin mukaisia. Jos vaatteita on säilötty kauan varastossa niiden aika on mennyt vuosia sitten, tuotto ei välttämättä ole hyvä. Kierrätä siis lastenvaatteet heti kun niille ei ole enään käyttöä.

Usein vaatteet menevät parhaiten kun ne on silitetty ja pakattu siististi myyntiä varten. Myös niiden hinnaksi voidaan laittaa enemmän kuin ryppyisille tuotteille, koska ne näyttää paremmalta ja houkuttelevalta.

Mikäli taloudessa asuu karvaisia lemmikkejä on hyvä muistaa käyttää tarra-harjaa, tämä on myös yksi ehdoista, että tuote pääsee myyntiin.

Myy sesonkiin sopivia tuotteita. Mitä myydä milloinkin?

Mitkä on hyvä kierrättää muilla keinoilla?

Katso jokainen tuote läpi tarkasti, jotta yllätyksiä ei tule.

Onko tuotteessa reikä?

Onko tuote haalistunut, tahrainen, nukkainen tai venynyt?

Toimiiko vetoketju ja napit?

Rikkinäisten ja loppuun kulutettujen vaatteiden paikka on tekstiilikeräys tai sekajäte. Jos haluat lahjoittaa hyväntekeväisyyteen niiden tulee olla hyvässä kunnossa olevia tuotteita.

Alennus

Myyntijaksosi on päättymässä, mutta tuotteita löytyy vielä. Täysipalvelussa me hoidamme tuotteiden alennuksen 3 päivää ennen myyntijaksosi päättymistä. Puoliksi palvelussa toivoisimme asiakkaan itse ilmoittavan mikäli haluaa tuotteet vielä alennukseen. Alennukset Naperolla on 30% tai 50%.

alennukset myyntijaksossa

Lyhyesti.

  • Käy tuotteet huolellisesti läpi.
  • Varaa myyntijakso
  • Pese hajusteettomalla pesuaineella ja anna tuotteiden kuivua kuivaksi asti.
  • Silitä ja viikkaa siististi kasseihin/laatikoihin.
  • Täysipalvelussa toivomme tuotteita n. 5pv ennen myyntijakson alkamista ja puoliksi palvelussa n. 2pv ennen.
  • Laita hälyttimet tuotteisiin tai anna meidän hoitaa se puolestasi täysipalvelulla.

Samankaltaiset artikkelit