Muistisääntö numero yksi ! Myy vain sellaisia lastenvaatteita, joita itse voisit ostaa. Tuotteiden on hyvä olla siistikuntoisia, ehjiä ja puhtaita. Laitamme esille myös enemmän kierrätystä nähneitä tuotteita, mutta silloin hinta on huomattavasti alempi. Lelut, kirjat ja pelit ovat myös todella suosittuja varsinkin pimeään vuodenaikaan.

Hinnoittele oikein.

Pääset turhasta tavarasta eroon ja joku toinen pääsee nauttimaan siitä. Jos tuotteella on liian korkea hinta sitä helpommin se jää myymättä. Laita siis hinnat kohdilleen.

Jos tuotteessa on jotakin vähäistä vikaa, kuten parsittu reikä tai pieni tahra, ilmoita siitä ja huomioi asia hinnassa.

Mitä hintalapusta olisi hyvä löytyä?

Tuotteen merkki, minkälainen / minkä värinen, koko ja hinta.

esimerkiksi näin

Nameit, vaaleat housut, 62cm, 6€

+ Tarra kiinnitetään tuotteeseen vasemmalle puolelle niin se helpottaa ostajia.

Myy vaatteita, joita voisit itsekkin ostaa

Suosittu vaatemerkkikään ei auta, jos tuote on todella nyhjyinen, tahrainen tai reikänen. Sellaiset vaatteet on hyvä kierrättää muilla keinoin. Esimerkiksi rätiksi tai matoksi jopa, myös useat vaateyritykset ottavat vaatteesi kierrätykseen.

Vuodenajat !

Ota vuodenajat huomioon. Älä myy esimerkiksi kesällä talvihaalaria sillä se tulee takaisin kirpputorilta luoksesi. Myy vuodenaikaan sopivia tuotteita. Keväällä on hyvä myydä kesää varten uimapukuja, kesähattuja, sandaaleja/lenkkareita ja ehdottomasti välikausihaalareita. Kun taas syksyllä on hyvä aika kaivaa talvihaalarit ja talviharrastevälineet kaapeista.

Tammikuu

Perusvaatteet menevät kaupaksi. Pelit, lelut ja erilaiset viihdykkeet ovat myös suosittuja pimeiden iltojen takia. Toppavaatetta voi myös vielä tuoda myyntiin, koska monella se saattaa kesken talven jäädä pieneksi, tahraantua tai mennä rikki.

Helmi – maaliskuu

VÄLIKAUSIVAATTEET, ne jos jotkut ovat suosittuja tähän aikaan vuodesta. Vedenkestävät varusteet ehdottomasti myyntiin.

Huhti – kesäkuu

Kesävaatteiden parasta aikaa. Kesäiset kuosit, mekot/hameet, t-paidat, sandaalit, uimapuvut ja kesähatut menevät varmasti.

Heinäkuu

Perusvaatteiden hankinta alkaa. Koululaisilla katse käy kohti koulun penkkejä, jolloin uusia vaatteita on kiva ostella.

Elo – syyskuu

Syksyvaatteiden aika koittaa. Hupparit, pitkähihaiset paidat, housut ja kaikki vähän lämmittävät vaatteet ovat suosittuja. Välikausivaatteiden aika on taas. Äläkä unohda asusteita mm. ohuet pipot ja hanskat.

Loka – marraskuu

Nyt on aika toppavaatteille ! Kysyntää löytyy toppapusseille, – haalareille, -kengille ja tietenkin muille lämmikkeille.

Joulukuu

Marraskuun lopulla ja joulukuun alussa kysyntää tulee joulujutuille. Joululahjat pehmoiset tai kovat. Joulupaidat, – bodyt ja housut ovat hittejä.

Tuotteiden tuominen myyntiin

Käy tuotteet huolellisesti läpi, hyväkuntoiset myyntiin ja huonokuntoiset voit kierrättää esim. vaatekauppoihin.

Tee hintalaput kirppari-kalleen, ohjeet tähän löydät täältä.

Pese tuotteet hajusteettomalla pesuaineella. Hajusteellisia pesuaineita käyttämällä ostajat saattavat jättää tuotteen hyllyyn.

Jos haluat maksimoida myynnin niin silitys voi nostaa tuotteen arvoa, koska tuote yksinkertaisesti näyttää paremmalta.

Pakkaathan tuotteet mieluiten kestokasseihin kuin pahvilaatikoihin, ne vievät meiltä hurjasti tilaa.

Mainosta somessa, milloin myyntijaksosi alkaa ja minkälaisia tuotteita myyntiin menee.

Lelut, pelit & kirjat

Ne ovat todella suosittuja varsinkin pimeeseen vuodenaikaan, mutta niitä menee valoisallakin vuodenajalla. Pois on hyvä jättää rikkinäiset ja huonokuntoiset.

Lelut ja erilaiset pelit ovat suosittuja Naperolla, kirjoja menee hieman huonommin riippuen siitä minkälainen kirja on kyseessä. Kirjojen lainaaminen esim. kirjastosta on ilmaista eikä jää pölyyntymään hyllylle jonka takia niiden suosio ei ole suuri.


Samankaltaiset artikkelit