Napero

Vuodesta 2021

Naperon tarina

Napero syntyi Joulukuussa 2021 Tikkurilassa sijaitsevan Tikkurin ostoskeskuksen toiseen kerrokseen. Naperosta on vuoden aikana tullut monelle lapsiperheelle tärkeä paikka. Naperosta löytää löytää hyväkuntoisia tuotteita hyvään hintaan ja vielä kaiken lisäksi läheltä. Naperolle pääset autolla ja Tikkuri tarjoaa tunnin ilmaista pysäköintiaikaa. Julkinen liikenne myös toimii ja vaunuille on tilaa joko sisällä kiertäen tai ulkopuolelle jättämällä

Uudistukset

Tanja on inspiroiva ja ideoita täynnä, joka tarkoittaa Naperolle muutoksia. Jo muutaman kuukauden aikana myymälään on raivattu enemmän tilaa, jonka myötä aloittavia myyntijaksoja voi olla enemmän käynnissä yhtä aikaa. Napero Goes Lapsimessut 2023, ensimmäistä kertaa ikinä. Roadshow ja paljon kaikkea muuta. Uutena tulokkaana on myös paljon suosiota saanut Ostopalvelu, joka mahdollistaa tavarasta eroon pääsemisen nopeasti ja vaivattomasti.

Entisen omistajan tarina

Minna Aho, Napero-kirppiksen entinen omistaja kertoo: ”Olen aina työskennellyt asiakaspalvelutyössä. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti lapset sekä kierrättäminen. Olen miettinyt jo vuosien ajan kirpputoritoiminnan perustamista, mutta 15 vuoden konsulenttiyrittäjyys on vienyt kaiken aikani. Koronan takia konsulentin työssä on ollut hiljaisempi ajanjakso, joten minulla on ollut aikaa ajatella ja suunnitella uusia tuulia. Tuumasta toimeen ja niin Napero syntyi.”

Minna on aivan ihana ihminen. Helposti lähestyttävä ja aina iloinen. Kun Naperoon astui sisään, tunsi olevansa tervetullut ja aina jotain lähti mukaan. Minnalla kuitenkin uudet tuulet puhalsivat, ja Naperon omistajuus vaihtui Tanjalle joulukuussa 2022.

Nykyisen omistajan tarina

Tanja, Napero-kirppiksen nykyinen omistaja kertoo: ”Olen ollut pitkään kova kirppiskiertelijä, mutta erityisesti lasten kautta kierrätyksestä tuli ”elämäntapa”. Kaikki lastenvaatteet hankin pääosin kierrätettynä, ja kirpparit ovatkin jo pitkään olleet paikkoja, joista etsitään, jos jotain tarvitaan”, sanoo Tanja. ”Olen kiitollinen siitä, että päästään jatkamaan Naperon tarinaa ja tarjoamaan kirppispalveluita Tikkurilassa. Toivon, että Naperosta on iloa myös muille”.

Tanja kehittää Naperoa koko ajan kohti täydenpalvelun kirpputoria ja -kiertotalouskauppaa, jossa myyjän on huoletonta myydä ja ostaja löytää usein tarvitsemansa – joko ostaen tai vuokraten.

palvelumme

Meiltä löydät kaiken tarvittavan lapsiarkeen

Myyntijaksot

Meiltä löytyy täysi- ja puoliksi palvelu. Täydessä palvelussa me teemme kaiken puolestasi, kun taas Puoliksi palvelussa hoidat hinnoittelun itse.

Huoleton ostopalvelu

Ylimääräisestä tavarasta eroon helposti ostopalvelumme avulla. Varaa aika, tuo myymälään ja me annamme tarjouksen.

Uutuustuotteet Naperolla

Vuokraus

Meiltä löytyy paljon tuotteita, jotka helpottavat lapsiarkea. Loma tulossa, etkä halua ostaa? Vuokraa meiltä.

Korjausompelu

Lempivaatteille käyttöikää korjausompelulla.

Naperon

uutuustuotteet

tisu

IMETYSSUOJA, TUTTINAUHA & LAKANAT

TISU on helsinkiläisen nuoren äidin unelma rohkaista äitejä imettämään missä vain, milloin vain.

maiduu

PIPOT, RUSETTIPINNIT & -PANNAT

Joensuussa käsityönä ommeltuja, kaikki tuotteet valmistuvat ilolla ja lämmöllä juuri sinua varten vauvasta aikuiseen.

vaatelaastari

vaatteisiin laitettava laastari reikien tilalle

Kaunis, helppo ja nopea tapa paikata tai koristella tekstiiliä. Se kiinnitetään minuutissa lujasti hankaamalla.

Napero haluaa tukea kotimaisia pienyrittäjiä

Tervetuloa myymälään tutustumaan uutuustuotteisiin