Kirppari-kalle on helppokäyttöinen. Napero käyttää Kirppari-Kalle- kassajärjestelmää. Järjestelmä palvelee kaikkia Napero-kirppiksellä tuotteitaan myyviä henkilöitä, sillä sen avulla pääset seuraamaan myyntiä reaaliajassa ja kaikki tilitykset myyntijakson jälkeen tapahtuvat Kirppari-Kallen kautta. Kirppari-Kallen kautta saat lisätietoa myyntijaksosi alkamisesta sekä päättymisestä.

Uusi käyttäjä ? Toimi näin.

Tästä pääset suoraan rekisteröitymään. Täytä lomakkeen tiedot ja hyväksy sopimusehdot.

Oletko jo käyttäjä? Toimi näin.

Kirjaudu sisään. Kun rekisteröidyt linkin kautta, Napero yhdistyy käyttäjääsi ja me pääsemme varaamaan teille myyntijakson.

Myyntijakso

Varaa myyntijakso Naperolle, myyntijakson pituus on 10 päivää. Myyntituotot tilitetään Napero-kirpputorilla joka maanantai, joka tarkoittaa, että saat myyntijaksosi tilityksen kahdessa osassa: kerran myyntijaksosi aikana ja kerran myyntijaksosi päätyttyä. Tilitys näkyy pankkitilillä 1-7 pankkipäivän kuluessa. Tilitämme myyntituotot Kirppari-Kalle-järjestelmään ilmoittamallesi pankkitilille. Älä siis lähetä tilinumeroasi Napero-kirpputorille. 

Kun olet rekisteröitynyt / kirjautunut kirppari-kalleen. Voit aloittaa tuotteiden hinnoittelun.

Tälläinen näkymä sinulle aukeaa nettiselaimessa. Kirppari-kallella on myös mobiiliversio.

Tuotteita pääset hinnoittelemaan `tuotteiden hinnoittelu´ kohdasta. Se on helppoa.

Luo uusi tarra-arkki ja aloita tuotteiden hinnoittelu.

Tarrasta on hyvä löytyä nämä tiedot:

Tuotteen merkki, minkälainen / väri, koko ja hinta.

Täältä löydät myös neuvoja Naperolla myymiseen.

Muista tämä !

  • Hinnoittelemalla tuotteet netissä helpoitat omaa myynnin seurantaasi. Ainoastaan netissä hinnoiteltujen tuotteiden nimi ja hinta näkyy myynnin seurannassa myytyjen tuotteiden listalla.
  • Merkitse tarra-arkki valmiiksi vasta sitten kun olet saanut kaikki tuotteet hinnoiteltua. Valmiiksi merkattua tarra-arkkia ei pysty enään muuttamaan.
  • Tarra-arkit tulostetaan aina kirpputorin kassajärjestelmästä. Niitä ei voi tulostaa kotona.

Samankaltaiset artikkelit