Kirppari-kalle on helppokäyttöinen. Napero käyttää Kirppari-Kalle- kassajärjestelmää. Järjestelmä palvelee kaikkia Napero-kirppiksellä tuotteitaan myyviä henkilöitä, sillä sen avulla pääset seuraamaan myyntiä reaaliajassa ja kaikki tilitykset myyntijakson jälkeen tapahtuvat Kirppari-Kallen kautta. Kirppari-Kallen kautta saat lisätietoa myyntijaksosi alkamisesta sekä päättymisestä.

Uusi käyttäjä ? Toimi näin.

Tästä pääset suoraan rekisteröitymään. Täytä lomakkeen tiedot ja hyväksy sopimusehdot.

Myyntijakso

Varaa myyntijakso Naperolle, myyntijakson pituus on 10 päivää. Myyntituoton tilitys tehdään 7 päivän sisällä myyntijakson päättymisestä (pyhät saattavat vaikuttaa) Kirppari-Kalle-järjestelmään ilmoittamallesi pankkitilille. Älä siis lähetä tilinumeroasi Napero-kirpputorille. Tilinumeron voi lisätä vain nettiselaimessa.

Kun olet rekisteröitynyt / kirjautunut kirppari-kalleen. Voit aloittaa tuotteiden hinnoittelun.

Tälläinen näkymä sinulle aukeaa nettiselaimessa. Kirppari-kallella on myös mobiiliversio.

Tuotteita pääset hinnoittelemaan `tuotteiden hinnoittelu´ kohdasta. Se on helppoa.

Luo uusi tarra-arkki ja aloita tuotteiden hinnoittelu.

Tarrasta on hyvä löytyä nämä tiedot:

Tuotteen merkki, minkälainen / väri, koko ja hinta.

Täältä löydät myös neuvoja Naperolla myymiseen.

Muista tämä !

  • Hinnoittelemalla tuotteet netissä helpotat omaa myynnin seurantaasi. Ainoastaan netissä hinnoiteltujen tuotteiden nimi ja hinta näkyy myynnin seurannassa myytyjen tuotteiden listalla.
  • Merkitse tarra-arkki valmiiksi kun olet hinnoitellut sen. Vain valmiiksi merkityt tarra-arkit näkyvät kirpputorin kassajärjestelmässä ja ne voidaan tulostaa. Valmiiksi merkattua tarra-arkkia ei pysty enään muuttamaan, tallentaa kannattaa välissä.
  • Tarra-arkit tulostetaan aina kirpputorin kassajärjestelmästä. Niitä ei voi tulostaa kotona.

Kuinka tehdä kirppistelystä sujuvaa ja pysyä kärryillä?

Tee tilaa kotonasi pieneksi jääneille vaatteille, käyttämättömille kirjoille, leluille ja peleille. Pesemisen jälkeen voit viikata tuotteen kaappiin ja luoda uuden tarra-arkin kirppari-kalleen. Kun 30kpl on tarra-arkissa täynnä voit varata myyntijakson Naperolle. Näin sinulle ei kerry montaa kassia ja kaapit pysyy siistinä.

Varaa myyntijakso meille !

Meillä on kaksi erilaista myyntijakso vaihtoehtoa. Suosittelemme täysipalvelua, koska se vähentää sinun työtäsi huomattavasti, sinun ei tarvitse kun pestä tuotteet ja tuoda / lähettää tai ostaa noutopalvelu suoraan kotioveltasi jos asut pääkaupunkiseudulla. Puoliksi-palveluksessa sinä hoidat hinnoittelun.

Myyntijakson lopussa voimme alentaa tuotteitta 20% – 50% jos niin haluat, mutta tarvitsemme tästä tiedon erikseen. Täysipalvelussa tämä 50% tapahtuu automaattisesti 2 päivää ennen myyntijaksosi loppumista.

Ostopalvelu

Tämä on sinulle jos et jaksa odottaa myyntijaksosi loppumiseen vaan haluat tuotteista heti eroon. Me arvioimme tuotteet ja annamme sinulle tarjouksen, myös jos sinulla on hinta mielessä voit sitä ehdottaa meille.


Samankaltaiset artikkelit