OSTOPALVELULLA TOIMIVA LASTENVAATEKIRPPIS

naperon säännöt

Lue nämä ennen OSTOPALVELUJAKSON varausta

Näiden vinkkien avulla myyminen Naperolle on vaivatonta.

Käy tuotteet huolellisesti läpi. Tuotteiden on oltava myyntikuntoisia, ehjiä ja puhtaita. Otamme vastaan vain kauden mukaista ja nykyaikaisia. Ennen kuin myyt tuotteet meille on ne hyvä pestä hajusteettomilla pesuaineilla ja kuivattaa hyvin. On myös syytä poistaa mahdolliset lemmikkien karvat. Tarkista vielä, että vaatteissa, kengissä ja leluissa on kaikki osat tallella mm. huput, pohjalliset, nauhat ja pelien osat. On myös tärkeää tarkistaa, että lelut ovat ehjiä ja turvallisia seuraavalle käyttäjälle. Rekisteröidy Kirppari-Kalleen kotisivujemme kautta ja varaa aika ostopalveluun sähköpostilla, soittamalla tai somen kautta.

OSTAMME:
 • Lastenvaatteita 44 – 170cm
 • Äitiys- ja raskausvaatteita
 • Aikuistenvaatteita
 • Lelut, pelit & kirjat
 • Lasten kengät & asusteet
 • Vauvan hoitoon liittyvät tarvikkeet mm. kantoliinat, – reput, sitterit & leikkialustat

Emme osta, emmekä myy rikkinäisiä, likaisia, nukkaisia tai runsaasti kuluneita ja värjääntyneitä tuotteita. Myöskään voimakkaasti tuoksuvia tai runsaasti eläinten karvoissa olevia tuotteita ei myydä. Koska kyseessä on käytettyjen tuotteiden myynti, sallitaan tuotteissa pieniä vikoja sekä käytönjälkiä. Tuotteen kunto otetaan huomioon ostotarjouksissa.

Emme osta
 • Likaista, rikkinäistä, nukkaista, kulahtanutta tai harmaantunutta
 • Vanhanaikaista (yli 5v)
 • Voimakkaan tuoksuista tai haisevaa
 • Harrastusvälineitä
 • Käytettyjä sukkia ja alusvaatteita
 • Lakanoita ja pyyhkeitä
 • Naisten- /äitiysvaatteita
 • Huonekaluja tai turvavälineitä

Myyntiin kelpaamattomat tuotteet lasketaan mukaan varattuun palvelupakettiin, vaikka niitä ei laitettaisi myyntiin. Kesken myyntijakson et voi tuoda lisää tuotteita, vaikka tuotemääräsi jäisi vajaaksi.

Valitsethan siis jo huolella ja kriittisesti kotona myyntiin tuotavat tuotteet. Kun myynnissä on vain ehtojen mukaisia tuotteita, edistää se myyntiäsi ja luo ostaville asiakkaille viihtyisän myymäläkokemuksen.

Napero-kirpputori ei tarjoa myyntitakuuta myytäville tuotteille tai myyntituoton kertymiselle. Myyntijakson tuotto voi jäädä tappiolliseksi, jos myytävien tuotteiden myyntivoitot ovat vähäiset, eivätkä ne kata Napero-kirpputorin myyntipalvelun maksuja. Tämä johtuu yleensä siitä, että myyntiin on tuotu myyntiehtojen vastaisia tai myyntiin kelpaamattomia tuotteita.

Myyntijakson pituus on 10 päivää. Jos myymälä on suljettuna jostain syystä, silloin myyntijaksoasi pidennetään niiltä päiviltä, jotta 10 päivää tulee täyteen.

Myyntijakson jälkeen tuotteet kerätään ja ilmoitetaan viestillä, kun tuotteet ovat noudettavissa. Tuotteet olisi hyvä hakea mahdollisimman pian, jotta takahuoneeseemme avautuu tilaa muille. Myymättömät tuotteet voidaan myös lahjoittaa.

Voit aina kysyä neuvoa koskien myyntiin tuotavia tuotteita, autamme mielellämme!

 • Mikäli olet uusi asiakas rekisteröidy Kirppari-Kallen käyttäjäksi tätä kautta.
 • Varaa aika ostopalveluun sähköpostilla, soittamalla tai somen kautta.
 • Lähetä meille kuva tuotteista, annamme alustavan arvion kuvan perusteella.
 • Käy tuotteet läpi ohjeita noudattaen.
 • Noudamme tuotteet kotioveltasi sovittuna päivänä ja annamme virallisen tarjouksen nähtyämme tuotteet.
 • Mikäli hyväksyt tarjouksen siirrämme rahat tilillesi seuraavana maanantaina.

Myyntiin tuotavat tuotteet pakataan siististi ja viikattuina kasseihin. Tuotteet tulee toimittaa myymälään hyvissä ajoin ennen myyntijakson alkamista, riippuen oletko valinnut täysi- vai puoliksipalvelun. Jos olet valinnut täysipalvelun niin tuotteet olisi hyvä olla meillä n. viikkoa ennen myyntijaksosi alkamista, kun taas puoliksi palvelussa riittää 2-3 päivää ennen myyntijakson alkua.

Myyntijakson päätyttyä keräämme myymättä jääneet tavarat ja pakkaamme ne valmiiksi noutoa varten. Lähetämme asiakkaalle myös viestin kun tuotteet ovat valmiina noudettavaksi.

Voit myös valita myymättä jääneille tuotteillesi kierrätyksen eteenpäin, jolloin Napero toimittaa kaikki soveltuvat tuotteet puolestasi hyväntekeväisyyteen Vantaalaiselle Koivunverso ry:lle, tai lajittelee tuotteet jatkokierrätykseen. On myös mahdollista, että teemme lopuista tuotteista ostotarjouksen.

Myyntijakson päätyttyä tulee tuotteet noutaa 7 vuorokauden sisällä. Mikäli tuotteita ei noudeta, siirtyvät ne Napero-kirpputorin omistukseen, jolloin päätämme niiden jatkokierrätyksestä.

Meillä myyminen on asiakkaalle suhteellisen huoletonta, sillä korvaamme yksittäiset, varkauksista johtuvat tuotteen häviämiset myyjälle mikäli niissä on ollut hälytin ja ovat yli 5€. Nämä ovat harmillisia ja sattuu onneksi harvoin. Ilmoitamme kaikki varkaudet poliisille.

Jos myyntiin tuomasi tavara varastetaan tai katoaa myyntijakson aikana, korvaamme sen viimeistään kuukauden kuluttua myyntijakson päättymisen jälkeen ja se näkyy 1-7 pankkipäivän kuluttua tililläsi. Korvaus toimii samalla tavalla kuin myyntijakson aikana menevä tuote. Täysipalvelussa 50% ja puoliksi palvelussa 30% lähtee korvattavasta määrästä, emme siis maksa tuotteesta täyttä hintaa toisin sanoen saat tuotteesta saman hinnan kun se olisi myyty Naperolla.

Emme vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa.

Varauksen voi tehdä: sähköpostitse info@naperokirppis.com
puhelimitse numerosta 040 755 3344 tai myymälässä.

Varauksen yhteydessä sovitaan myyntijakson ajankohta. Myyntipalvelu maksetaan varauksen yhteydessä netissä tai myymälässä.

Myyntituottojen tilitys tehdään aina maanantaisin. Saat tilityksen 2-osassa myyntijakson aikana ja sen jälkeen, se näkyy pankkitililläsi 1-7 pankkipäivässä. Tilitys tehdään Kirppari-Kalle-järjestelmään ilmoittamallesi pankkitilille. Älä siis lähetä tilinumeroasi Napero-kirpputorille.

Varaus on pääsääntöisesti sitova. Jos haluat tehdä muutoksia varauksen alkamisajankohtaan tai tuotteiden määrään, otathan ajoissa yhteyttä. Myyntijakson alettua varauksen peruuttaminen ei ole mahdollista eikä palvelumaksua palauteta.

Käytämme Kirppari-Kalle-järjestelmää, joka palvelee kaikkia Napero-kirppiksellä tuotteitaan myyviä asiakkaita. Kirppari-Kallen avulla pääset seuraamaan myyntiä reaaliajassa ja tilitykset myyntijakson jälkeen tapahtuvat tämän kautta.

Olemme ottaneet Naperolla käyttöön hälyttimet. Täysipalvelussa me vastaamme tuotteiden hälyttämisestä ja puoliksi palvelussa asiakas vastaa niistä itse. Ne ovat asiakkaalle ilmaisia ja vapaaehtoisia.

Jos tuotteessa on hälytin ja se varastetaan myyntijakson aikana, me korvaamme tuotteesta saman hinnan kun mitä olisit saanut kun se olisi myyty. Jos taas tuotteessa ei ole hälytintä me emme korvaa sitä.

Täysipalvelussa alennus tehdään automaattisesti 3 päivää ennen myyntijakson päättymistä. Ensimmäiset 2 päivää tuotteet menevät -30% alennukseen ja viimeisenä päivänä -50%.

Puoliksi palvelussa alennusta ei tehdä automaattisesti. Jos asiakas haluaa tuotteet alennukseen siitä on ilmoitettava meille erikseen myymälässä, puhelimitse tai sähköpostitse. Välillä saatamme myös soittaa asiakkaalle itse jos tuotteita on jäänyt ja koemme, että ne tulisi myydyksi alemmalla hinnalla.

Kysy vapaista myyntijaksoista

"*" näyttää pakolliset kentät

ostopalvelu

Haluatko päästä käyttämättömistä tuotteista nopeasti ja helposti eroon? Myy tuotteesi meille! Varaa aika, tuo tuotteet sovitusti Naperolle niin teemme niistä tarjouksen. Hyväksy tarjous ja tilitämme sovitun summan tilillesi.

SIVUSTOA PÄIVITETÄÄN

Päivitämme parhaillaan sivustoa. 🙂

(TAUOLLA)

täysipalvelu

Täyden palvelun myynti on juuri sinulle, joka haluat eroon kaapeista tilaa vievistä, käyttämättömistä lastenvaatteista sekä tarpeettomiksi jääneistä leluista ja äitiystarvikkeista. Myyntipalvelumme toimii nopeasti, helposti ja säästää aikaasi.

PALVELUMAKSU

7,5€ / 15 tuotetta
15€ / 30 tuotetta
30€ / 60 tuotetta
45€ / 90 tuotetta

+ 50 % provisio myyntituotoista.

(TAUOLLA)

PUOLIKSI – PALVELU

Puoliksi-palvelu on sinulle, jos haluat hinnoitella tuotteesi ja hälyttää tuotteesi itse. Me henkaroimme ja lajittelemme tuotteet esille myymälään.

PALVELUMAKSU

15€ / 30 tuotetta
30€ / 60 tuotetta
45€ / 90 tuotetta

+ 30 % provisio myyntituotoista.

Napero-kirppis
Huolehditaan puoliksi

PUOLIKSI – PALVELU

Puoliksi-palvelu on sinulle, jos haluat hinnoitella tuotteesi ja hälyttää tuotteesi itse. Me henkaroimme ja lajittelemme tuotteet esille myymälään.

PALVELUMAKSU

15€ / 30 tuotetta
30€ / 60 tuotetta
45€ / 90 tuotetta

+ 30 % provisio myyntituotoista.

Hinnoittelu ohje

Hinnoitteluohje

Mitä olisi hyvä löytyä tarra-arkeista, jotta tuotteet ovat helppo lajitella kokojen mukaan ja niin, että kerääminen sujuu myyntijakson aikana tai myyntijakson loputtua,…
Lue lisää Hinnoitteluohje

kirppispalvelumme

Naperolta löytyy kolme erilaista vaihtoehtoa kierrättää ylimääräiset tuotteesi, mikä olisi sinulle mieluisin vaihtoehto? Se selviää viimeistään täällä. Haluamme, että asiakkaalla on mahdollisimman…
Lue lisää kirppispalvelumme

Kirppistelyn Q&A

Kirpputorilla tuotteen hinnoitteluun vaikuttaa moni asia: ajankohtaisuus, tuotteen kunto ja kysyntä. On hyvä pitää mielessä, että kyseessä on käytetyn tavaran kauppapaikka ja…
Lue lisää Kirppistelyn Q&A
lyhyesti

Näin aloitat kirppistelyn naperolla

rekisteröidy kirppari-kalleen & varaa myyntijakso

tuo tuotteet ajoissa ja mainosta somessa

seuraa myyntiäsi kirppari-kallessa

Näin aloitat kirppistelyn naperolla

Rekisteröidy kirppari-kalleen & varaa myyntijakso

Tuo tuotteet ajoissa ja mainosta somessa

Seuraa myyntiäsi kirppari-kallessa