tÄYSI-, PUOLIKSI VAI HUOLETON OSTOPALVELU?

valitse sinulle mieluisin vaihtoehto
naperon säännöt

Lue nämä ennen myyntijakson varausta

Näitä ohjeita noudattamalla myyminen Naperolla on vaivatonta

Tuotteiden tulee olla ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita ja tarvikkeita. Tuotteet tulee pestä ja puhdistaa ennen myyntiin tuomista käyttämällä hajusteettomia pesuaineita. Huomioithan myös kausivaihtelun ja tuot myyntiin meneillään olevan kauden vaatteita.

Myyntiin kelpaavat tuotteet
 • Lastenvaatteet ja -tarvikkeet
 • Lelut, pelit, kirjat
 • Lasten kengät
 • Äitiysvaatteet sekä vauvan hoitoon liittyvät tarvikkeet
 • Naistenvaatteet

Myyntiin ei laiteta rikkinäisiä, likaisia, nukkaisia tai runsaasti kuluneita ja värjääntyneitä tuotteita. Myöskään voimakkaasti tuoksuvia tai runsaasti eläinten karvoissa olevia tuotteita ei myydä. Koska kyseessä on käytettyjen tuotteiden myynti, sallitaan tuotteissa pieniä vikoja sekä käytönjälkiä. Tuotteen kunto otetaan huomioon hinnoittelussa. Merkkituotteissa pienet viat eivät yleensä vaikuta menekkiin.

Myyntiin ei voi tuoda
 • Äitiyspakkauksen tarvikkeet
 • Huonekalut, matot, valaisimet, sisustustarvikkeet
 • Turvaistuimet ja -kaukalot
 • Mailat, pulkat, stigat, sukset, harrastevälineet
 • Pyöräily- ja muut kypärät
 • Lastenvaunut ja -rattaat
 • Pehmolelut

Myyntiin kelpaamattomat tuotteet lasketaan mukaan varattuun palvelupakettiin, vaikka niitä ei laitettaisi myyntiin. Kesken myyntijakson et voi tuoda lisää tuotteita, vaikka tuotemääräsi jäisi vajaaksi.

Valitsethan siis jo huolella ja kriittisesti kotona myyntiin tuotavat tuotteet. Kun myynnissä on vain ehtojen mukaisia tuotteita, edistää se myyntiäsi ja luo ostaville asiakkaille viihtyisän myymäläkokemuksen.

Napero-kirpputori ei tarjoa myyntitakuuta myytäville tuotteille tai myyntituoton kertymiselle. Myyntijakson tuotto voi jäädä tappiolliseksi, jos myytävien tuotteiden myyntivoitot ovat vähäiset, eivätkä ne kata Napero-kirpputorin myyntipalvelun maksuja. Tämä johtuu yleensä siitä, että myyntiin on tuotu myyntiehtojen vastaisia tai myyntiin kelpaamattomia tuotteita.

Myyntijakson pituus on 10 päivää. Jos myymälä on suljettuna jostain syystä, silloin myyntijaksoasi pidennetään niiltä päiviltä, jotta 10 päivää tulee täyteen.

Myyntijakson jälkeen tuotteet kerätään 3 arkipäivän kuluessa ja ilmoitetaan viestillä kun tuotteet ovat noudettavissa. Tuotteet olisi hyvä hakea mahdollisimman pian, jotta takahuoneeseemme avautuu tilaa muille. Myymättömät tuotteet voidaan myös lahjoittaa.

Voit tuoda myyntiin niin monta tuotetta, kuin varaamaasi palvelupakettiin kuuluu. Mikäli myyntiin toimitetaan enemmän tuotteita kuin varaukseen kuuluu, valitsee Napero myyntiin päätyvät tuotteet.

Täyden palvelun tuotteiden hinnoittelusta vastaa Napero, huomioiden tuotteiden laadun ja sen hetkisen kysynnän. Myyjällä on kuitenkin mahdollisuus esittää toiveita hinnoittelun suhteen, esimerkiksi lisäämällä tuomiinsa tuotteisiin hintatoiveet.

Saatamme laittaa tuotteesi aikaisemmin esille, jos myymälässämme on tilaa, eikä se vaikuta myyntijaksosi pituuteen.

Myyntiin tuotavat tuotteet pakataan siististi ja viikattuina kasseihin. Tuotteet tulee toimittaa myymälään hyvissä ajoin ennen myyntijakson alkamista, riippuen oletko valinnut täysi- vai puoliksipalvelun. Jos olet valinnut täysipalvelun niin tuotteet olisi hyvä olla meillä n. viikkoa ennen myyntijaksosi alkamista, kun taas puoliksi palvelussa riittää 2-3 päivää ennen myyntijakson alkua.

Myyntijakson päätyttyä keräämme myymättä jääneet tavarat ja pakkaamme ne valmiiksi noutoa varten. Lähetämme asiakkaalle myös viestin kun tuotteet ovat valmiina noudettavaksi viimeistään 3 arkipäivän kuluessa myyntijaksosi loppumisesta.

Voit myös valita myymättä jääneille tuotteillesi kierrätyksen eteenpäin, jolloin Napero toimittaa kaikki soveltuvat tuotteet puolestasi hyväntekeväisyyteen Vantaalaiselle Koivunverso ry:lle, tai lajittelee tuotteet jatkokierrätykseen. Myyntijakson päätyttyä tulee tuotteet noutaa 5 vuorokauden sisällä. Mikäli tuotteita ei noudeta, siirtyvät ne Napero-kirpputorin omistukseen, jolloin päätämme niiden jatkokierrätyksestä.

Meillä myyminen on asiakkaalle suhteellisen huoletonta, sillä korvaamme yksittäiset, varkauksista johtuvat tuotteen häviämiset myyjälle. Nämä ovat harmillisia ja sattuu onneksi harvoin. Myös Naperosta johtuvat kömmähdykset korvaamme myös eli ei huolta, että menee omasta pussista. Jos myyntiin tuomasi tavara varastetaan myyntijakson aikana, korvaamme sen viimeistään 3 viikkoa myyntijakson päättymisen jälkeen.

Emme vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa.

Varauksen voi tehdä: sähköpostitse info@naperokirppis.com
puhelimitse numerosta 040 755 3344 tai myymälässä.

Varauksen yhteydessä sovitaan myyntijakson ajankohta. Myyntipalvelu maksetaan varauksen yhteydessä tai veloitetaan myyntijakson jälkeen.

Myyntituottojen tilitys tehdään 10 päivän sisällä myyntijakson päättymisestä (pyhät saattavat vaikuttaa) Kirppari-Kalle-järjestelmään ilmoittamallesi pankkitilille. Älä siis lähetä tilinumeroasi Napero-kirpputorille.

Varaus on pääsääntöisesti sitova. Jos haluat tehdä muutoksia varauksen alkamisajankohtaan tai tuotteiden määrään, otathan ajoissa yhteyttä. Myyntijakson alettua varauksen peruuttaminen ei ole mahdollista eikä palvelumaksua palauteta.

Käytämme Kirppari-Kalle-järjestelmää, joka palvelee kaikkia Napero-kirppiksellä tuotteitaan myyviä asiakkaita. Kirppari-Kallen avulla pääset seuraamaan myyntiä reaaliajassa ja tilitykset myyntijakson jälkeen tapahtuvat tämän kautta.

Kysy vapaista myyntijaksoista

"*" näyttää pakolliset kentät

tätä suosittelemme

täysipalvelu

Täyden palvelun myynti on juuri sinulle, joka haluat eroon kaapeista tilaa vievistä, käyttämättömistä lastenvaatteista sekä tarpeettomiksi jääneistä leluista ja äitiystarvikkeista. Myyntipalvelumme toimii nopeasti, helposti ja säästää aikaasi.

Palvelumaksu

15€ / 30 tuotetta
30€ / 60 tuotetta
45€ / 90 tuotetta

+ myyntituotoista maksettava 50% provisio

tuo tuotteet

Myymälän olessa auki, voi tuotteet tuoda meille.

Hinnoittelemme

Käymme tuotteet ripeästi läpi ja hinnoittelemme ne. Saatamme laittaa niitä myös ennen myyntijakson alkamista esille.

aloitamme myynnin

Laitamme myyntiin niin myymälään kuin verkkokauppaamme, josta asiakkaat voivat tehdä ostoksia ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

ostopalvelu

Haluatko päästä tuotteistasi heti eroon, etkä malta odottaa myyntijakson loppumista? Myy tuotteesi meille!

Varaa aika, tuo tuotteet Naperolle niin teemme niistä tarjouksen. Jos hinta ei miellytä voit varata myyntijakson tai noutaa tavarat pois.

Huolehditaan puoliksi

PUOLIKSI – PALVELU

Puoliksi-palvelu on sinulle, jos haluat hinnoitella tuotteesi itse, mutta jättää kaiken muun meille. Muutoin tämä palvelu toimii samoin kuin täysipalvelu.

PALVELUMAKSU

15€ / max 30 tuotetta
30€ / max 60 tuotetta
45€ / max 90 tuotetta

+ 20 % provision myyntijaksosi päätyttyä myyntituotoista.

ota vinkkimme talteen !

Blogistamme löydät paljon tietoa siitä miten myyntijaksoon valmistaudutaan.

lyhyesti

Näin aloitat kirppistelyn naperolla

rekisteröidy kirppari-kalleen & varaa myyntijakso

tuo tuotteet ajoissa ja mainosta somessa

seuraa myyntiäsi kirppari-kallessa