Kirpputorilla tuotteen hinnoitteluun vaikuttaa moni asia: ajankohtaisuus, tuotteen kunto ja kysyntä. On hyvä pitää mielessä, että kyseessä on käytetyn tavaran kauppapaikka ja hinnan on hyvä olla sen mukainen.

Kirppistelyn

Kysytyimmät kysymykset

Täältä löydät vastaukset

Käytetty tavara on aina käytetty ei uusi, joten hinnankin on oltava sen mukainen. Yleensä tuotteen alkuperäisestä hinnasta napataan 30% pois. Merkkituotteet ovat asia erikseen, niiden arvo pysyy vähän korkeammalla kuin perusvaatteen. Merkkituotteissa pieni jälki ei laske hintaa huomattavasti niinkuin se tekee ”merkittömässä” vaatteessa.

Lastenvaatteet 44-170cm, hyväkuntoiset kengät, lelut, kirjat ja pelit. Usein myös tuodaan tuttipulloja, lakanoita, pyyhkeitä ja sukkia. Ne eivät kumminkaan ole suosituimpia, mutta kyllä niitäkin mukaan lähtee. Kantoreput ovat myös haluttuja.

Vuodenajat on hyvä ottaa huomioon esim. kesällä ei mene toppapuvut. Perussääntönä on hyvä muistaa, että tuotteita ostetaan n. 0-2 kk päähän.

Täältä löydät lisää tietoa mitä myydä milloinkin !

Se on suhteellista. Välillä ne lähtevät mukaan riippuen siitä onko tuotteessa kulumaa sen halvan hinnan takia. Jotkut etsivät päiväkotiin ”huonolaatuisempaa” vaatetta, koska siellä vaatteet kuluvat helposti ja niitä pitää pestä useemmin. Jos hinta on on oikea, vaate löytää yleensä uuteen kotiin. Kuitenkin on hyvä välttää todella puhkikuluneiden vaatteiden tuomista Naperolle.

Toivomme, että vaatteet pestään hajusteettomalla pyykinpesuaineella, ylimääräinen tuoksu saattaa olla syy siiihen minkätakia tuote jää myymättä.

Sen takia myyntijaksomme pituus on 10 päivää, että siihen ajankohtaan löytäisi eri ostajia. Yleensä syy löytyy liian suuresta hinnasta, ajankohdasta tai siitä että oikea ostaja ei tule paikalle. Myyntijakson aikana jos haluat parantaa myymistä, voit ilmoittaa esim. facebook ryhmissä, jolloin ostajat tietävät mitä tuotteita myynnissä on. Mekin päivitämme ahkerasti instagramia myyntiin tulevista tuotteista, että myyntiä tulisi.

Myyntijakson pituus on 10 päivää, jonka aikana me pidämme myymälän siistinä, lajittelemme tuotteita, päivitämme somea. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, me hoidamme kaiken puolestasi. Esimerkiksi itsepalvelukirppiksellä sinun pitää käydä siistimässä pöytää useasti viikon aikana ja luultavasti ajat paikan päälle. Tämä on hyvä vertauskuva siitä, että aika nopeasti se on kuitenkin samanhintaista.

Kyllä ! Me postitamme. Uuden verkkokaupan ansiosta pääset nauttimaan Naperosta, vaikka asuisitkin kauempana. Voit joko tilata verkkokaupan tai somen kautta, kumpi on sinulle mieluisampi.

Tämä johtuu meidän kahdesta eri myyntijakso vaihtoehdosta. Asiakkaalla, joka itse hinnoittelee saattaa olla erilainen hinta mielessä mitä meillä kun me hinnoittelemme. Tämän takia tuotteella saattaa olla kaksi eri hintaa.

Kun varaat myyntijaksoa, viestissä olisi hyvä kertoa minkäkokoisia tuotteita olet tuomassa myyntiin niin me osaamme varata sinulle oikean ajankohdan ettei tuotteita ole liikaa yhdessä koossa.

Myyntijakson päätyttyä keräämme myymättä jääneet tuotteet ja pakkaamme ne valmiiksi noutoa varten. Lähetämme asiakkaalle myös muistutusviestin.

Voit myös valita myymättä jääneille tuotteillesi kierrätyksen eteenpäin, jolloin Napero toimittaa kaikki soveltuvat tuotteet puolestasi hyväntekeväisyyteen Vantaalaiselle Koivunverso ry:lle, tai lajittelee tuotteet jatkokierrätykseen. Myyntijakson päätyttyä tulee tuotteet noutaa 5 vuorokauden sisällä. Mikäli tuotteita ei noudeta, siirtyvät ne Naperon omistukseen, jolloin päätämme niiden jatkokierrätyksestä.

Napero kierrättää hyvää

Kierrätystä 24/7

Käymme tuotteet ripeästi läpi, hinnoittelemme ja laitamme myyntiin niin myymälään kuin verkkokauppaamme, josta asiakkaat voivat tehdä ostoksia ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Laadukkaasti

Panostamme siihen, että myynnissä on hyvälaatuista, kiertoon käypää tavaraa ja vaatteita. Ei nuhjuista, nyppyistä tai virttyneitä vaatteita.

Hintatietoisesti

Pyrimme siihen, että meiltä on kiva ostaa ja meillä on kiva myydä. Hinnoittelemme tuotteet niin, että kaikille jää hyvä mieli..

Lue myös muut postauksemme !

Samankaltaiset artikkelit